BLOG

Első Barefoot Hungary találkozó – Gyereknapi piknik

Amikor elindítottam a Barefoot mozgalmat, akkor még csak reménykedtem benne, hogy egy egész kis közösség formálódik majd a mozgalom köré. Hálás vagyok a lelkesedésetekért, a tapasztalataitokkal, visszajelzéseitekkel sokat segítetek abban, hogy még több emberhez jusson el a mezítlábas cipők híre. Már régóta tervezek egy eseményt, ahol összejöhetünk a gyerkőcökkel, személyesen is megismerhetjünk egymást és megoszthatjuk a tapasztalatainkat. Erre nincs is jobb alkalom, mint a gyereknap. 🙂 Szeretnék lehetőséget biztosítani arra, hogy kipróbáljátok a cipőket, viszek néhány darabot, amit a kicsik felpróbálhatnak és le is tesztelhetnek. 😉 Emellett készülök néhány programmal is a gyerekeknek.

⬇️Regisztrációs űrlap a bejegyzés végén!⬇️

A helyszín: Gesztenyés kert (1124 Budapest, Jagelló út)

ÚJ HELYSZÍN: Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház (1138 Budapest Dagály u. 15/a)

A kiszámíthatatlan időjárásra való tekintettel új helyszínt kerestem, nehogy megázzunk. Ha süt a Nap, akkor szabadon piknikezhetünk az udvaron, de ha esne az eső, akkor is meg tudjuk tartani az eseményt az épületben! 🙂 Időpont: május 26 (vasárnap), 14 órától 17 óráig Program (14:00 – 17:00 Piknik – Hozzatok magatokkal egy kényelmes takarót, némi finomságot és innivalót.) Az eseményen kipróbálhatjátok a Montessori játékokat is!
  • 14:00-17:00 Arcfestés
  • 14:30-15:15 Gyermekbalett
  • 15:30-16:15 Népi gyermekjátékok
Kövessétek a Facebook eseményt, hogy értesüljetek a pontos programról! Regisztráljatok, hogy tudjam, milyen cipőcskékkel készüljek. Ha regisztráltok, a helyszínen egy kis ajándékot is kaptok. 🙂 Nagyon örülök annak, hogy a Barefoot Hungary első gyereknapi progjamjához ennyien csatlakoztatok! Bitay Andi, Szentjobbi Kriszta és Ágoston Bettina is a Barefoot Mozgalom mellé álltak. Velük közösen egy kis extra meglepetéssel is készültünk : az insta oldalaikon különleges kuponkódokat találtok, amivel 20% kedvezménnyel vásárolhattok a webshopban május 31-ig.
 

Hamarosan találkozunk,

Vivi