BLOG

Sok kicsi sokra megy! – Szavazz, és segíts egy gyermekeket támogató szervezetnek!

Pár napja arra kértelek Titeket, hogy ajánlatok nekem olyan kevéssé ismert szervezeteket, intézményeket (például gyermekotthonokat), akik gyermekeket, családokat segítenek. A tervem az, hogy a közeljövőben egy ilyen szervezetet támogatok a Ti segítségetekkel. 

Köszönöm Nektek a sok ötletet és javaslatot! Sikerült leszűkítenem a kört 3 szervezetre. Most pedig arra szeretnélek kérni Titeket, hogy segítsetek kiválasztani azt, akiket együtt tudunk támogatni! Erre létrehoztam egy szavazást, amin ezt pár kattintással megtehetitek. 

A szavazás január 31. és február 7. között zajlik!

Kérlek, a szavazás előtt olvassátok el a szervezetek rövid leírását, esetleg látogassatok el a weboldalukra, hogy a lehető legjobb döntést tudjátok meghozni.

A következő 3 szervezetre szavazhattok:

Mosolymanó Jótékonysági Központ

Az egyesület Pécsett működik, és amellett, hogy közösségi, valamint kulturális térként tevékenykedik, a hátrányos helyzetű családok megsegítésén is dolgozik. Legyen az például a szükséges gyógyszerek kivàltása, a közüzemi számlák befizetése, a gyermekek ruházkodása, bútorok, valamint alapvető élelmiszerek gyűjtése és eljuttatása a rászoruló családoknak.

Neked felesleges, nekik ajándék

Az alapítvány elsősorban olyan mélyszegénységben élő családoknak segít, ahol a szülő vagy gyermek tartós betegséggel/fogyatékkal él, ahol a szülő egyedül, vagy nagyszülő neveli a gyermekeket. Céljuk, hogy a gyerekek a hátrányos helyzetük ellenére mindent esélyt megkapjanak arra, hogy iskolába járjanak, és kiszakadjanak ebből a helyzetből.

TündérPakk Közhasznú Alapítvány

A budapesti alapítvány krízishelyzetbe került, rossz anyagi körülmények között élő családoknak ruhákkal, játékokkal, esetenként élelmiszerrel, pelenkával, tisztító és tisztálkodó szerekkel igyekszik segíteni. Az alapítványt két anyuka működteti szabadidejében.

Nagyon hálás vagyok a támogatásotokért, ezt szeretném megköszönni Nektek. Ezért a szavazók között kisorsolok egy pár Froddo téli cipőt, amit a nyertes maga választhat ki. Ha nem tudod, melyik csizmácska a legmegfelelőbb a gyermeked számára, ez a blogposzt segít a választásban.

Szeretnél részt venni a sorsoláson? Nem kell mást tenned, csak megadnod az e-mail címed a szavazás során (ez szükséges, mert csak így tudom kihirdetni a nyertest). A sorsoláshoz kapcsolódó szabályzatot itt tudod elolvasni.

Hogyan támogathatod a kiválasztott szervezetet? Vásárolj a webáruházban téli cipőt január 31. és február 14. között, és én minden egyes cipő árából 2000 forintot fogok eljuttatni a kiválasztott szervezetnek!